Eredmények

2023.05.22. 16:04

Több mint 2200 kilométert futottak „össze” a székesfehérváriak a Futókörök napján

Vasárnap ismét megrendezték a Futókörök napját. Az amatőröket és profikat egyaránt megszólító kezdeményezés országszerte 26 helyszínen zajlott, a székesfehérvári futók teljesítménye pedig az összetett 11. helyét érte.

ÖKK

Fotó: Házi Péter

230 futó összesen 2241 kilométert szorgoskodott össze a Halesz ligetben megrendezett Futókörök Napján május 21-én, vasárnap. Az Aktív Magyarországért felelős Államtitkárság támogatásával és a Szabadidősport-eseményszervezők Országos Szövetségének szakmai koordinálásával országszerte 26 helyszínen futottak amatőrök és profik, fiatalok és idősek egyaránt.

A Halesz ligetben nem csak az értékes ajándékutalványokért, de a jótékonyság jegyében is futhattak a sportolók: minden megtett körrel a FEMA Állatmentőket támogathatták. A legtöbb kört teljesítő fehérvári futók közül kiemelkedett a három dobogós: Szabó Ferenc 65, Pintér Ildikó 61, míg Varjú Dávid 55 körrel. A Haleszben futott körök országosan a 11. helyezést érték Székesfehérvárnak, az első helyezett Dabas városa lett több mint 1000 futóval és 7469 kilométerrel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában