Hány kerül Fehérvárra?

2023.05.30. 11:07

Több díjra esélyesek a fehérvári jégkorongozók

A csapatsportágak idényeinek vége, így a május végi, nyár eleji időszak a díjazásokról szól. A Magyar Jégkorong Szövetség is kihirdette az idei díjak jelöltjeit, akik között több fehérvári játékos is található.

Beke Zsombor

Németh Zalán egy elismerést bár bezsebelt

Forrás: FEHA19

Sőt, egy díjat már be is zsebelt a Fehérvár, méghozzá a FEHA19 játékosa, Németh Zalán. A még mindig csak 17 éves jégkorongozó lett a magyar U18-as bajnokság legeredményesebb játékosa a 2022/2023-as szezonban. A fiatal játékos az MJSZ jelöltjei között is ott van, méghozzá a Leveles Kupára esélyesek között, ezt a díjat a legjobb ifjúsági korú játékos kaphatja. Rajta kívül Hári János A Miklós Kupa (legtechnikásabb játékos) és az ifj. Ocskay Gábor-díj (legjobb csatár) jelöltjei között van. Előbbi elismerésre Vértes Nátán is esélyes, valamint a Kósa Kupára, amelyet a legjobb elsőéves felnőtt játékos kap. A Hydro Fehérvár AV19 játékosai közül Horváth Dominik a Vedres Kupáért, azaz a legjobb kapusnak járó díjért száll harcba.

A végső győzteseket a mai MJSZ küldöttségi gyűlésén hirdetik ki.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában