Közös meccsnézés a stadionban

2023.05.25. 18:10

Sóstón is lesz hangulat

Szombaton 20 órakor a Vasas FC vendégeként vívja utolsó bajnoki mérkőzését a 2022-23-as idényben a MOL Fehérvár FC. A tét a bennmaradás. A Fáy utcai arénába minden jegy elkelt a vendégszektorban, aki azonban szurkolni szeretne, a MOL Aréna Sóstó rendezvénytermében is megteheti.

Ferencz Balázs

Forrás: VG archív

Fotó: Peka Roland

A Vasas FC arra kéri a fehérvári szurkolókat, hogy ne vásároljanak jegyet a Vasas-szektorokba, mert a belépést érvényes belépő ellenében is megtagadhatják. 

Vagyis nem érdemes jegy nélkül elindulni Angyalföldre, azonban azok sem maradnak közös meccsnézés nélkül, akik nem tudják a helyszínen bíztatni a csapatot, ugyanis a Fresh Corner Lounge-ban, kivetítő előtt ülve szurkolhatnak a Vidinek.

A Lounge-hoz vezető VIP-bejáratot a Csíkvári út másik oldalán lévő parkolóból (VIP 2-es parkoló) nyíló alagúton keresztül lehet megközelíteni, a belépés mindenki számára ingyenes, a büfék üzemelni fognak. 

Kapunyitás: 19:00 óra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában