Gratulálunk!

2023.05.24. 17:30

Ismét bajnokok a fehérvári légtornász lányok

„Csodálatos a csapatom!” – így örvendezett Molnár Hajnalka, a fehérvári Hajnal Mozgástér stúdióvezetője, miután hazatért sportolóival a hétvégi magyar bajnokságról. Több aranyat, ezüstöt és bronzot is hoztak Fehérvárra.

S. Töttő Rita

Fotó: Hajnal Mozgástér

Ezúttal a művészi önkifejezésre helyezték a hangsúlyt a Hajnal Mozgástér versenyzői azon a megmérettetésen, melyre hétvégén került sor a MALESZ Magyar Bajnokság ART versenyén. A légtornász lányok vezetője a feol.hu-nak elmondta: a sportteljesítmény mellett ugyanis a művészi kifejezési képesség is fontos szempont volt a zsűri számára.

- Nagyon büszke vagyok tanítványaimra, akik ismét nagyszerűen helyt álltak és koreográfiáikkal lenyűgözték a zsűrit – tette hozzá Hajnalka. A székesfehérvári csapat 14 versenyzője ezúttal 15 koreográfiával készült, s összesen 5 aranyat, 5 kupát, 2 ezüstöt és 2 bronz elismerést hozhattak haza. A csapatból első helyezést ért el Szász Eleonóra, Füzes Janka, Mahler Kata és Mátés Adél párosa, Bocska Anna Kamilla és Németh Adél Natália párosa, Bocska Anna Kamilla és Pencs Laura. Második helyezéssel térhetett haza büszkén Bergyár-Horváth Emese s szintén nagy elismerést zsebelhetett be a dobogó harmadik fokára jutott Németh Sára és Helt Melitta. Szintén nagyon sokat tett a kreatív és erős sportteljesítményhez a többi csapattag, Szentkúti Dóra, Bor Neszta, Márkus Annamária és Török Viola Boglárka is.

- Eredményeink újabb kihívások elé állítanak minket, hiszen kvalifikációt szereztünk az Aerial Sport és Aerial Art nemzetközi versenyekre – tette hozzá a légtornászok vezetője, aki már az Európa bajnokságra és a világbajnokság készíti tanítványait.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában