Koporsót készítettek az RBD-nek

2023.05.01. 14:10

Horrorhumor debreceni módra

Nem elég, hogy a DVSC 2-0-ra verte a MOL Fehérvár FC együttesét az OTP Bank Liga 29. fordulójában, a debreceni ultrák a Vidi-tábornak is üzentek - nem épp kedélyes formában.

Ferencz Balázs

Forrás: hooligans.cz

A székesfehérvári és a debreceni szurkolótábor sokáig jó kapcsolatot ápolt, azonban néhány évvel ezelőtt megromlott a barátság. Olyannyira, hogy már-már utálattá fajult a két drukkerhad viszonya. 

A mostani bajnoki előtt is hangoztatták a debreceniek, hogy tiszta szívvel járulnának hozzá a "nyugati tirpákok", azaz a Vidi kiejtéséhez. A Nagyerdei Stadionban sem kímélték egymást a cívisvárosi szurkolók, valamint a Red Blue Devils tagjai, visszatérő elem volt a szócsata a kilencven perc során. 

Azonban az Ultras Debrecen 1994 csoportja egy hevenyészett koporsót is eszkábált, melyre a Red Blue Devils rövidítését festették. Az RBD-s kartonkoporsó azonban hamar szétesett a fehérváriak által csak "kondásokként" becézett Loki-drukkerek kezei között.

Forrás: hooligans.cz

A debreceni "alkotásról" a cseh hooligans.cz osztott meg fotókat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában