Légtornász magyar bajnokság

2023.05.18. 16:00

Éremeső hullott a fehérvári légtornászokra

Nagy sikerekkel tért haza a székesfehérvári Hajnal Mozgástér Stúdió a légtornász magyar bajnokságról. Készülnek a még nagyobb megmérettetésre…

S. Töttő Rita

Forrás: Hajnal Mozgástér

Remek koreográfiákkal készültek, s ez meg is hozta az eredményét – mondta el a feol.hu-nak Molnár Hajnalka, a székesfehérvári Hajnal Mozgástér Stúdió vezetője a múlt heti versenyük kapcsán. A légtornász magyar bajnokságon a fehérvári csapat ugyanis tizenkilenc versenyzővel és 23 koreográfiával vett részt.

- A tornászaink 5 arany, 5 ezüst, 3 bronz érmet és 5 kupát hozhattak haza – mesélte büszkén a stúdióvezető, aki az eredményeket haza hozó fiatalokat is felsorolta. Füzes Janka, Magyar Mia, Nagy Adrien, Tornyai Emma, Marton Fanni, Rabi Tünde, Demeter Nóra, Pencs Laura, Németh Sára, Bocska Anna Kamilla, Varga Lilien Nóra, Szász Eleonóra Nagy Adrien, Bergyár-Horváth Emese, Marton Fanni és Herke Luca dolgozott meg a sikerekért. – Már készülünk a következő megmérettetésre, az Európa bajnokságot megelőző kvalifikációs versenyekre – tette hozzá Molnár Hajnalka.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában