Az utolsó tánc

2023.05.27. 11:04

Bartosz Grzelak: "A döntés a mi kezünkben van"

Este nyolckor az élvonal utolsó helyezettjének otthonában harcol a bennmaradásért a MOL Fehérvár FC.

Ferencz Balázs

Bartosz Grzelak nyerni akar az utolsó fordulóban

Forrás: molfehervarfc.hu

Fotó: TOTH ELLA

A Vasas FC már kiesett, az utolsó fordulóban a Puskás Akadémia ellen harcoló Bp. Honvéd, valamint az Angyalföldön vizitáló MOL Fehérvár FC küzd a további élvonalbeli tagságért. Ha nyer a Vidi, bennmarad, ha döntetlenre végez, vagy vereséget szenved, a Honvéd teljesítményétől függ a fehérváriak sorsa. De az utóbbi eshetőségekkel nem akarnak foglalkozni Bartosz Grzelak legényei. Nyerni akarnak.

- Természetesen van nyomás a csapaton a bennmaradás szempontjából sorsdöntő mérkőzés előtt, de a nyomás már hosszú ideje megvan, így ez nem jelent nagy változást a korábbi hetekhez képest. Remek a csapatszellem, a játékosok nagyon elkötelezettek a győzelem iránt. Bár a Vasas már kiesett, de azt megtanultam életem során, hogy mindig óvatosnak kell lennie az olyan csapatokkal szemben, akiknek már nincs mit veszítenie. Most ez a helyzet az ellenfelünknél, de mi inkább magunkra fókuszálunk, hogy a lehető legjobb teljesítményt tudjuk nyújtani. A játékosok döntése, miszerint kifizetik a Vidi-szurkolók belépőit a Vasas elleni mérkőzésre, sokat elmond a játékosainkról és mutatja, hogy milyen fontos számunkra a pálya és a lelátó közötti kapcsolat. A jövőbeli sikerek alapjául kell szolgáljon a szurkolók és a csapat közötti kapcsolat, és ez is egy fontos lépés lehet a szombati győzelem felé. A döntés a mi kezünkben van, a feladatunk az, hogy maximálisan a meccsre összpontosítsunk és megszerezzük a három pontot - fogalmazott a molfehervarfc.hu honlapon a Vidi vezetőedzője, Bartosz Grzelak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában