Megyei foci

2023.04.05. 18:01

Sokba került a szidalmazás

Nem biztos, hogy célravezető a vármegyei labdarúgó mérkőzéseken sem a játékvezetők nyomdafestéket nem tűrő bírálata, valamint inzultálása – legalábbis ez derül ki az MLSZ Fejér Megyei Igazgatósága határozataiból.

Káldor András

Illusztráció!

Fotó: Kricskovics Antal

A Sárszentmihály - Mány II.-Csabdi Megyei II. osztályú felnőtt mérkőzésen a második félidőben a vendégnézők megbotránkoztató, obszcén kifejezésekkel szidalmazták a játékvezetői hármast. Ezért a Fegyelmi Bizottság a Mány II.- Csabdi SE-t – a Fegyelmi Szabályzat alapján 100.000,- forint pénzbüntetés
megfizetésére kötelezte. A fizetési határidő 2023. május 15., de a határozat ellen 15 napon belül lehet fellebbezni az MLSZ Fejér Megyei Igazgatóság Fellebbviteli Bizottságánál.
Az Aba Sárvíz - Baracs Megyei II. osztályú felnőtt mérkőzésen egy hazai néző leköpte a játékvezető II. számú asszisztensét. Ezért a Fegyelmi Bizottság az Aba Sárvíz FC-t – a Fegyelmi Szabályzat alapján 60.000,- forint pénzbüntetés
megfizetésére kötelezte. Jelen esetben is a fizetési határidő 2023. május 15., és a határozat ellen szintén 15 napon belül lehet fellebbezni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában