Jégkorong

2023.04.16. 16:55

Marad a finn szakember

A Dunaújvárosi Acélbikák bejelentette, hogy a következő Erste Liga szezonban is a 34 éves Niko Eronen marad a csapat vezetőedzője.

Káldor András

Niko Eronen

Fotó: A klub

A finn szakember nagy örömmel fogadta a folytatás lehetőségét és elmondta, nagyon büszke arra, hogy továbbra is megkaphatja a bizalmat.

A klubnál úgy gondolják, hogy Eronen továbbra is a legjobb megoldás a gárda élére, hiszen az elmúlt bajnokságban jó munkát végzett, és az Acélbikákat a negyeddöntőig vezette. Nagyon szereti a csapatot és a várost, ráadásul rendkívül motivált a folytatásra. Tudja, hogy a keretnek még nagyobb célokat kell kitűznie a következő szezonra, és hogy a játékosokkal együtt keményen kell dolgoznia majd azért, hogy még jobb eredményeket érjenek el.

Niko Eronen mielőtt Dunaújvárosban kezdett el dolgozni a finn másodosztályú SaPKo vezetőedzője volt, ahonnan 2021. októberben menesztették. Azt megelőzően megfordult trénerként két másik Mestis-klubnál is, valamint a norvég másodosztályban és a dán utánpótlásban.  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában