Csákvári gesztus

2023.04.13. 18:17

Kórházban fekvő társuknak ajánlották a győzelmet

A labdarúgó NBII. szerdai mérkőzésén nagyon fontos győzelmet szerzett az Aqvital Csákvár, miután 2-1-re legyőzte a Békéscsabát. Az együttes a múlt hétvégi bajnokin megsérült, és azóta kórházban fekvő László Noelnek ajánlotta a győzelmet.

Németh Krisztián

Fotó: Török Attila

László Noel a múlt szombati Dorog elleni hazai mérkőzésen egy térdelés során sérült meg súlyosan, az első félidőben le is kellett cserélni. Azóta a fehérvári kórházban lábadozik, és több vizsgálaton is átesett.

- Az urológián és a sebészeten is megvizsgáltak szerdán, azok után döntöttek úgy az orvosok, hogy még mindig nem engednek haza. Néztem a neten a meccset, nagyon szorítottam a srácoknak. Nagy győzelmet arattak, remélem most már elindulunk felfelé - mondta a védő a klub honlapjának. - Kedden délután írt a dorogiak játékosa, Albert Ádám. Elnézést kért a történtekért, nem akart sérülést okozni. Megbeszéltük a dolgot, tisztában vagyok vele, hogy nem akart kórházba juttatni, de azért csúnyán nézett ki az ütközés. Nincs harag bennem, csak legyek rendben.

Magyar Zsolt duplájának köszönhetően megszakadt a csákváriak hónapok óta tartó nyeretlenségi szériája. Idén először tudott nyerni a bajnokságban az Aqvital, és egy helyet előrelépve a 14. helyen áll öt pontra a már osztályozót jelentő 16. helytől.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában