Bordatörés, belső sérülés

2023.04.11. 14:24

Kórházban a csákvári futballista

Súlyos sérülést szenvedett László Noel az Aqvital FC Csákvár labdarúgója, csapata vasárnapi bajnokiján. Szerdán dől el, hogy elhagyhatja-e a Szent György Kórházat.

Németh Krisztián

Fotó: Kricskovics Antal / FMH

A 25 éves hátvéd az NB II-es bajnokságban a Dorog elleni bajnokin a kezdő tizenegyben kapott helyet, ám a 24. percben le kellett cserélni egy párharc után. Az Aqvital honlapja szerint már ma hazaengedték volna a kórházból, ám kiderült, egy térdelés következményeként a bordatörése mellett olyan belső sérülései is vannak, hogy további kórházi ápolásra szorul.   

László Noelre szerdán újabb CT-vizsgálat, azt követően döntenek majd az orvosok, hogy meddig kell bent maradnia.

Nyolc fordulóval a vége előtt a Merkantil Bank Liga 15. helyén áll a Csákvár. Az osztályozós pozícióban lévő Nyíregyházát, és Szentlőrincet három ponttal megelőző együttesre komoly menetelés vár áprilisban, így rendkívül érzékeny veszteség a szezonban 21 bajnokin is bevetésre került védő hiánya. Az Aqvital szerdán már Békéscsabán vív újabb kiesési rangadót, és a következő szűk három hétben további négy bajnokin kell pályára lépnie.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában