Edzői vélemények

2023.04.16. 19:30

Bartosz Grzelak: "Pontot szereztünk"

Az Újpest után a Kisvárda Master Good ellen is 0-0-s döntetlent játszott a MOL Fehérvár FC labdarúgócsapata. A Vidi mestere örült a szerzett pontnak.

Ferencz Balázs

Bartosz Grzelak egy győzelem mellett három döntetlent számlál a Vidi kispadján

Forrás: Nemzeti Sport

Fotó: KOVACS PETER

Bartosz Grzelak
Fotós: KOVACS PETER / Forrás: Nemzeti Sport

- Jól kezdtük a mérkőzést, az első félidővel elégedett vagyok, biztató volt a játékunk, sok mindent sikerült megvalósítanunk abból, amit a héten gyakoroltunk. Veszélyes helyekre sikerült bejátszanunk a labdát, kis apróságok hiányoztak ahhoz, hogy igazán veszélyes helyzetekbe kerüljünk, de figyelnünk kellett az ellentámadások kivédekezésére is - értékelt a találkozót követő sajtótájékoztatón Bartosz Grzelak, a MOL Fehérvár FC vezetőedzője. - A szünetben arról beszéltünk, hogy stabilizálnunk kell a védelmünket és a középpályánkat, elöl pedig több helyzetet kell kialakítanunk. A második félidőt pontozással a Kisvárdának adnám, az alapján egyértelműen megszerzett pontról lehet beszélni. Pozitívum, hogy az Újpest elleni mérkőzéshez képest jóval biztatóbb játékot nyújtottunk ma, és a múlt heti elveszített két pont után ma inkább megszerzett egy pontról van szó.

Az Újpest kispadjáról a Kisvárdáéra átülő Milos Kruscic harmadik döntetlenjét érte el új együttesével.

Milos Kruscic is elégedett volt az egy ponttal
Fotós: KOVACS PETER / Forrás: Nemzeti Sport

- Kemény mérkőzés volt két jó csapat között, mindkét fél nyerni szeretett volna - mondta a várdai tréner. - Az első félidőt 50-50 százalékosnak éreztem, sajnos a tizenegyest nem sikerült értékesítenünk, pedig a mérkőzés legjobb pillanatában jött, ha azt belőjük, teljesen más lett volna a második félidő képe. A technikai hibák meghatározták a meccset, a Fehérvár ezekből tudott támadásokat indítani. A második félidőben teljesen uraltuk a mérkőzést, az utolsó 10-15 percben pedig sikerült betolnunk őket a kapujuk elé. A cseréink is hozzá tudtak tenni a játékunkhoz, az egyedüli dolog, ami miatt elégedetlen lehetek, hogy nem tudtunk gólt szerezni, így pedig nem lehet meccset nyerni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában