Duatlon

2023.04.28. 20:37

Bajnoki elsőségek duatlonban

Jelentős kontingens képviselte a fehérvári színeket a Duatlon Országos Bajnokságon. Három klubból összesen hatvankilencen álltak rajthoz.

Németh Krisztián

Fotó: A klub

A Honvéd Szondi SE, Trion SE és a Family Tree SZSE triatlonistái képviselték a koronázóvárost Balatonbogláron. Az egyéni versenyben a legkisebbeknél Láng Luca (Honvéd Szondi SE), a legnagyobbak között az  Európa, és világkupa versenyre készülő Dévay Zsombor (Trion SE) magyar Bajnok a felnőtt, és a MEFOB hallgatói és oktatói kategóriában (Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Kar). A katonai triatlon világbajnokságra készülő Janota Zoltán korcsoportjában ezüstérmet nyert.

Fotó: A klub

Az Újonc 2 korcsoportban a fiúknál Honvéd Szondi SE csapata a dobogó második fokára állhatott fel Ivanyenko Ádám, Resli Vince, Herbay Rancz Ábel összeállításban. A Senior nők között csapatban 1. helyezést ért el a Family Tree SZSE színeiben Varga Viktória, Szőke Marianna, és Gálné Fitos Éva.. Vegyes váltóban is remekül szerepeltek a fehérváriak. A Seniorok között második helyezést ért el a Family Tree SZSE csapata Janota Zoltán-Varga Viktória- Gazsó János-Szőke Marianna összeállításban, míg a harmadik helyet Hámori Zoltán, Lukits Melinda, Vadócz Máté, Kovács Omisch Leila szerezte meg. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában