NB II előzetes

2023.04.14. 13:30

Az újabb sikerre hajtva

A Merkantil Bank NB II 32. fordulójában vasárnap 17 órától az Aqvital FC Csákvár a MOL Magyar Kupa döntőjébe jutott, és a tabella 11. helyén tanyázó Budafoki MTE ellen növelheti pontjai számát.

Káldor András

Baracskai Roland (sárga) Budafokon is kulcsembere volt a Csákvárnak

Fotó: Kricskovics Antal

A hét örvendetes csákvári vonatkozású híre volt, hogy Békéscsabán megszakította nyeretlenségi sorozatát a gárda, és mindhárom pontot hazavitte.  

- Számítottunk arra, hogy ez is egy olyan mérkőzés lesz, melyen elsősorban a küzdelem dominál. Sajnos az első játékrészben hiányzott a pontosság a játékunkból, a szünetben rendeztük a sorokat, cseréink is jól szálltak be, és a forduló talán legszebb góljával, óriási akarattal küzdve megnyertük a rendkívül fontos összecsapást. Tisztában vagyunk vele, nem nyugodhatunk meg, további győzelmekre van még szükségünk, hogy lerázzuk üldözőinket. – hangsúlyozta Tóth Balázs az AFC vezetőedzője.

Igaza van a szakembernek, de rettentően nehéz kilencven perc vár fiaira a Budafoki MTE ellen is, amely csütörtökön egyenrangú ellenfele volt a listavezető DVTK-nak, és csak nüánszokon múlott, hogy nem tartott otthon egy pontot, és csupán az utolsó pillanatban egy kapushiba pecsételte meg sorsukat (1-2).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában