Derbi a dobogóért

2023.04.13. 18:06

A Loki otthonában játszik pénteken a Puskás

A kupában viszonylag simán verte a Debrecent a PAFC, ha ez péntek este is sikerül, közelebb kerülnek az első háromhoz Szolnoki Rolandék.

Németh Krisztián

Fotó: Kovács Péter

Kicsivel több mint egy hónappal ezelőtt parádés teljesítménnyel ütötte el a továbbjutástól a DVSC-t a Puskás. Meg is indult a szekér Hornyák Zsolt együttesének. Az utóbbi időben viszont nagy zökkenőkre futott rá. A kupabúcsú után a Kecskemét átnysargalt Felcsúton a kék-sárgákon, akik az ötödik pozícióban négy pontra kerültek a dobogó harmadik helyétől. A Debrecen a PAFC tabellaszomszédjaként viszont csak egyetlen pontra van lemaradva a már dobobós Pakstól. Kerek-perec: a nemzetközi kupaindulás lehetőségéért megy a meccs péntek este nyolc órától a Nagyerdei stadionban.

Dzsudzsák Balázsék meglendültek,  Puskásnak pedig bizonyítania kell, mert a KTE elleni teljesítményt feledtetni kell. De talán elsősorban az utolsó pillanatos, öngólos kupakudarcot kell törölni a memóriákból, mert az nyomta rá a bélyegét a legutóbbi vereségnek. Nagyon kevés van vissza a bajnokságból, a debreceni meccs után már csak hat forduló áll rendelkezésre a pontok gyűjtésére. Az elkerülendő folyó pedig már megjelölésre került, a tavalyi Kisvárdával történt versenyfutásból vesztesen jött ki a gárda. De most még nehezebb a feladat.
Ettől is szép - a sport.     

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában