Foci

2023.03.30. 16:29

Tökéletes állapotban Plsek

Egy év kényszerű kihagyás után tért vissza Jakub Plsek a pályára. A térdsérülést maga mögött hagyó cseh középpályás kihagyhatatlan a Puskás Akadémiából.

Németh Krisztián

Fotó: Szabó Miklós/MW

Amikor a téli edzőtáborban a Young Boys elleni felkészölései mérkőzésen pályára lépett Plsek, már lehetett sejteni, hogy hamarosan tétmérkőzésen is tudja majd segíteni csapatát. Mióta visszatért nagyot megy a PAFC! Debrecenben győztes kupamérkőzésen csereként tért vissza, majd a Ferencváros otthonában és az Újpest elleni bajnokin már a kezdőben számított rá Hornyák Zsolt. A zöldeket, és a lilákat is legyőzte a felcsúti legénység.

- Nem én vagyok az oka a győzelmeknek. A kispesti vereségünk után sokat beszélgettünk a játékostársakkal, és a szakmai stábbal arról, hogyan tudnánk javítani a játékunkon. Rendeztük a sorokat, még keményebben dolgoztunk az edzéseken. Nekem hatalmas lendületet adott, hogy Hornyák Zsolt a kezdőbe jelölt a Fradi ellen - mondta a középpályás. 
 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában