V. Vass Nemzetközi Ökölvívó Gála

2023.03.12. 22:16

Jól harcoltak a tanzán bunyósok (galéria)

Az ötödik alkalommal rendezett bunyógálán ismét jól szerepeltek a fehérváriak, az utolsó meccsen Kiliti Tamás pontozással győzött.

Horog László

Kiliti Tamás pontozással nyert a főmeccsen

Fotó: Nagy Norbert / FMH

A Vass Nemzetközi Ökölvívó Gálát három bemutató mérkőzés vezette fel, Turós Levente Kiss Viktorral, Pajor Patrik a második párban Lengyel Barnabással, Tasnádi Ádám pedig Horváth Ádámmal csatázott. Fikó Oszkár az első menetben kiütötte szerb ellenfelét, Branko Becant, Szabó Erik is ugyanilyen formában múlta felül a szintén a déli szomszédtól érkező riválisát, Milos Bogdant. Nagy Angéla első profi meccsén pontozással dia­dalmaskodott a szerb Miljana Saric felett, ezt a meccset már látták a remek hangulatot teremtő fehérvári fociultrák, előzőleg ötvenen kászálódtak le a Paksról érkező buszról. Balogh Bálint technikai K.O.-val verte Zoran Sreckovot. Takács Dániel kiütötte Mihajlo Rajicot, ugyanígy nyert az első profi meccsén érdekelt fehérvári Péntek Martin a szerb Mirko Jovanovic ellen. Az első menet elején Péntek gyomron találta riválisát, aki földre rogyott, de folytatta, majd kétszer ismét padlóra került, a mérkőzésvezető kiszámolta. Az utolsó előtti ütközet során a 18. meccsén érdekelt Berki Ferenc Jr nagy csatában verte a Tanzániából érkező Juma Rajabu Mlapakolót, az afrikai fiú nevének kimondása okozott némi nehézséget a ringszpíkernek, Zana Zoltánnak. A főmeccset a fehérvári Kiliti Tamás vívta 60 kg-ban, szoros meccsen, de egyhangú pontozással verte a szintén tanzán Baina Omary Mazolát.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában