Foci

2023.03.31. 12:19

Hatpontos meccs vár a Csákvárra

A Merkantil Bank Liga NB II 29. fordulójában a válogatott szünet után az Aqvital FC Csákvár csapata a Szentlőrinc SE vendége lesz vasárnap 16 órától.

Káldor András

Vaskó Tamás Csákváron főszereplő volt, most is sokat számíthat a rutinja

Fotó: Kricskovics Antal / FMH

A magyar válogatott EB-selejtezője miatt két hétig nem volt forduló az NB II-ben, a csákváriaknak tehát volt idejük szusszanni egyet, valamint erőt gyűjteni a folytatásra. Erre már csak azért is szükségük volt Tóth Balázs vezetőedző tanítványainak, mert igen erős hónap elé néznek a sárga-kékek. Vasárnaptól egy hónap alatt hét bajnokin lépnek pályára – két hétközi fordulót is rendeznek - és ezek közül legalább hat rangadó jellegű összecsapás meccs lesz, és ezeken kell bebiztosítaniuk jövő évi másodosztályú tagságukat. 

A kiesés ellen harcoló Szentlőrinci SE ellen tavaly októberben 2-1-re győzött a csákvári legénység, méghozzá egy igen emlékezetes kilencven perc után, ugyanis a 88. percig még a Baranya vármegyei gárda vezetett, majd jött Vaskó Tamás első találata, melyet a 92. percben még egy követett, és ezzel zsebelte be a Csákvár a három pontot.  
A mérkőzés pikantériáját adja, hogy a Szentlőrinc vezetőedzője Domján Attila, aki játékosként és edzőként is erősítette korábban az AFC együttesét.    

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában