A bajnokaspiráns nyerte a rangadót

2023.03.07. 21:48

Esélyt sem adott a listavezető Fradi

Meggyőző fölénnyel verte a Dunaújvárosi FVE együttesét az FTC-Telekom az E.on Női Vízilabda OB I alapszakaszának 17. fordulójában.

Ferencz Balázs

Garda Krisztina tíz lövéssel próbálkozott

Forrás: DH

Fotó: Laczkó Izabella

FTC-Telekom – DFVE 
8-4 (2-0, 2-0, 2-1, 2-3)
Budapest, Vezette: Tóth Imre, Fodor Rajmund
FTC: Neszmély (kapus) –  Simon-Illés Anna 3, Tóth Csabai Dóra 2, Petik Panna 1, Máté Zsuzsanna 1, Farkas Tamara 1, Vosseberg, Gurisatti, Pőcze, Leimeter, Kuna, Fráter, Millot, Gresó. Edző: Gerendás György
DFVE: Aarts (kapus) – Garda Krisztina 3, Geraldine Mahieu 1, Jonkl, Sajben, Dobi, Horváth B., Szabó N., Mucsy, Somogyvári, Pál, Erdélyi, Kardos. Edző: Mihók Attila
Gól emberelőnyből: 4/11 ill. 1/11

A bajnokságban 16 mérkőzésen hibátlan FTC-Telekom vendégeként alapvetően a tisztes helytállásban bízhattak a dunaújvárosi lányok, mégis reménykedhetett a BL-elődöntős egy esetleges bravúrdiadalban is. Az FTC végül háreom negyeden át uralta a meccset, ezidő alatt tetemes fórt kovácsolt. Az utolsó 8 percben kerekedett felül a DFVE, s Garda Krisztina vezérletével kozmetikázta az eredményt az OB I harmadik helyén álló újvárosi hölgykoszorú.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában