NB II

2023.03.17. 12:03

Az őszi formában bízhatnak a csákváriak

A Merkantil Bank Liga NB II 28. fordulójában az AFC Csákvár vasárnap 14 órától a listavezető MTK Budapest ellen próbálja meg tavasszal először begyűjteni a három pontot.

Káldor András

A Hungária körúton a Csákvár (sárga) győzött

Forrás: mtkbudapest.hu

Hetek óta, a tavaszi idény kezdetétől várják a csákvári szurkolók, hogy megtörik végre a jég, és kedvenceik megszerzik első győzelmüket. A tabella 8. helyén teleltek a sárga-kékek, kifejezetten jó teljesítményt nyújtva ősszel, ám ez a sorozat a téli alapozást követően megszakadt. Legutóbb a Gyirmót FC Győr otthonában alig húsz perc alatt kétgólos hátrányba kerültek, ám viszonylag hamar visszatértek a meccsbe Körmendi Kevin gólt érő lövésével. Innentől kiegyenlített volt a találkozó, számtalan helyzetük volt, de nem tudták megszerezni az egyenlítő találatot.   

Most is nehéz kilencven perc előtt állnak, az MTK Budapest jó passzban van, visszafoglalta a DVTK-tól az első helyet a hétfői rangadón (4-2), és magabiztosan halad célja, az NB I-es feljutás felé.

A csákvári legénység abban bízhat, hogy októberben egy hasonló sorozat után utazott a Hungária körútra, és akkor a szezon legnagyobb meglepetését okozva 4-1-re legyőzte a kék-fehéreket. Murka Benedek, Gazdag Vajk, Karacs Dániel és Hornyák Marcell góljára ekkor csak Bognár István tudott válaszolni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában