Futsal

2023.02.20. 12:00

Simán vették az akadályt

A Dunaújváros Futsal csapata az NB II Nyugati csoportjának 8. fordulójából elhalasztott mérkőzést pótolt a Hidegkúti SC ellen, és győzte le magabiztosan, ötgólos különbséggel.

Káldor András

Varga Milán (piros) négyszer volt eredményes, döntően hozzájárult a hazai sikerhez

Fotó: A klub

Dunaújváros Futsal - Hidegkúti SC 9-4 (5-3)
Vezette: Apkó Tamás – Tiringer Máté – Strehó Erik
Dunaújváros Futsal: Cseresnyés 1 – Csányi 1, Kovács K., Szili, Németh T. 1. Csere: Ivacs, Szedmák 2, Fekete, Villám, Varga M. 4, Kiss P., Tóth Á., Paget, Vincze. Vezetőedző: Tóth Árpád.
Hidegkúti SC: Bódis – Kovács B. 1, Rusvai, Kis 1, Soós. Csere: Primusz, Yeomans, Törő, Nagy M. 2. Vezetőedző: Somogyi Gábor  
 

A tabella utolsó előtti helyén álló Hidegkúti SC ellen egyértelműen favoritként lépett pályára a házigazda gárda. Jól is kezdtek a piros-fehérek, a 6. percben már háromgólos előnyt kovácsolva. Csupán a félidő vége felé lanyhult a figyelmük, ekkor egymás után kétszer is eredményes volt ellenfelük, feljött két gólra. A pihenőt követően a remek formát mutató Varga Milán triplájával beláthatatlan messzeségbe kerültek, majd még Cseresnyés Alex is lőtt egy üres kapus gólt, teljesen biztossá téve sikerüket. A Dunaújváros Futsal ezzel a győzelemmel zsinórban kilencedik mérkőzésén maradt veretlen, és feljött a már felsőházi rájátszást jelentő hatodik helyre a tabellán.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában