Darts

2023.02.03. 11:55

OB-n jártak a kék-fehérek

Káldor András

A MÁV Előre SC kerete (hátul: Tamás Péter, Kracz Csongor, Kanczler Dániel, Kovács Zoltán, Piller József, Prigl Tamás, középen: Nagy Tamás, Gergely Zoltán, Németh Gábor, Csizi Gábor, elől: Nagy Richárd

Fotó: A klub

A darts steal szakág első, a fővárosban rendezett fordulójában kilenc játékos képviselte a MÁV Előre SC-t. A legjobb helyezést az egyaránt tizenhetedik helyen végző Nagy Richárd és Tamás Péter érte el.
Rajtuk kívül Prigl Tamás és Nagy Tamás a 33. helyen zárt a majd háromszáz fős, az ország legjobb darts játékosait felvonultató országos bajnokság első versenynapján. Gergely Zoltán a későbbi harmadik helyezett Jagicza Gáborral került össze, de sajnos túl korán és így is csak egy végletekig kiélezett játékban maradt alul, és 65. lett. Minden fehérvári versenyző tisztességgel helyt állt: Gyöngy Árpád és Kracz Csongor 65. Kanczler Dániel, valamint Osváth Bence 129. helyen végzett.
 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában