Foci

2023.02.26. 21:27

Nem sikerült lefékeznie az Újvárosnak a szolnoki szerelvényt

A labdarúgó NB III közép csoportjának huszonharmadik fordulójában vasárnap a Szolnoki MÁV FC otthonában lépett pályára a Dunaújváros FC együttese. A bajnoki összecsapást az első félidőben szerzett találattal a házigazdák nyerték.

Gróf András / DH

Forrás: Pexels

Szolnoki MÁV FC– Dunaújváros FC 1–0 (1–0) 

Szolnoki MÁV FC: Csáki – Rokszin (Iván M. a 46. p.), Gohér, Tisza K., Lengyel B., Antal G. (Pinto a 89. p.), Barna V. (Kanálos a 91. p.), Tömösvári (Lakatos I. a 73. p.), Kiss B., Szabó R., Kópis. Vezetőedző: Horváth Csaba. 

DFC: Molnár L. – Ferenczy, Szepessy R., Németh K., Fehér L. (Rakonczai a 76. p.), Stampfel, Leidl, Marlen, Hegedűs K. (Kilin a 76. p.), Székely B., Tóth Á. Vezetőedző: Dobos Barna.

Rosszul indult a találkozó az újvárosiak számára, hiszen a hazaiak már a tizenegyedik percben megszerezték a vezetést. A gólt a télen igazolt Barna Viktor szerezte, akinek ez volt az első találata a szolnokiak mezében. A folytatásban ugyan becsületesen küzdöttek a dunaújvárosi csapat játékosai, de nem sikerült gólt szerezniük.

A DFC fiataljai most sem játszottak alárendelt szerepet

A fordulást követően sem volt gond a rombolással, de a támadásokra már kevesebb energia jutott. A hajrában a hazaiak már nagyon várták a hármas sípszót, és taktikai cserékkel tördelték a játékot. Az újvárosi fiatalok ezúttal sem játszottak alárendelt szerepet, de nem sikerült a pontszerzés. 
A DFC gárdája a tavasszal zsinórban elszenvedett harmadik vereséget követően lecsúszott a bajnoki dobogóról. A szolnokiak az újabb három ponttal ugyan még nem tudtak ellépni a kiesést érő 17. pozícióból, de már „látótávolságra” kerültek az előttük álló együttesek.

A forduló további eredményei: Budapest Honvéd-MFA II –Ferencvárosi TC II 2–1, Kecskeméti TC II–Paksi FC II 0–0, Majosi SE–MTK Budapest II 1–1, Hódmezővásárhely–Monor 3–1, METON-FC Dabas SE –PTE-PEAC 0–4, Szekszárdi UFC–Ceglédi VSE 1–0, ESMTK –Újpest FC II 1–0, Bánk-Dalnoki LA–Iváncsa KSE 0–3.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában