Alex Petan szerezte a találatot

2023.02.19. 10:51

Fehérvári játékosé lett az év gólja a Bajnokok Ligájában

A magyar szurkolók ismét kitették magukért, és hathatós közreműködésükkel a Hydro Fehérvár AV19 jégkorongozójáé, Alex Petané lett CHL, vagyis a Bajnokok Ligája idényének legszebb gólja.

Beke Zsombor

A gól pillanata, Alex Petan a lengyel kapuba helyezi a pakkot

Forrás: Dömötör Csaba / NSO

A Volán történetet során először szerepelt a jégkorong Bajnokok Ligájában. A csoportkörből bár nem jutott tovább Kevin Constantine együttese, a három hazai mérkőzést élménye és hangulata minden fehérvári szurkolóban élénken él a mai napig. Összesen két győzelmet szerzett a Fehérvár, a lengyel Katowice együttesét verté oda-vissza a kék-fehérek, hazai pályán 1-0-ra nyert az AV19. Azon a mérkőzésen Alex Petan gyönyörű gólt lőtt, ami bekerült a CHL-idény legszebbjei közé. A szavazáson pedig a szurkolók meg is választották a szezon legszebb góljának. 

A Bajnokok Ligája gratuláló posztja
Forrás: CHL

– Természetesen emlékszem a gólra. Megszereztem egy elhagyott korongot, kiugrottam vele és megpróbáltam olyan gyorsan korcsolyázni, amennyire csak tudok. Hazai pályán betalálni a klub történetének első CHL szezonjában a legjobb érzés valaha – nyilatkozta Alex Petan a CHL honlapjának.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában