Gombos visszavonul

2023.01.08. 17:45

Változások az Enthroners keretében

A Fehérvár Enthroners futballcsapata bejelentette, hogy Madaras Erik továbbra is erősíti majd a kék-fehéreket, azonban Gombos Bence bejelentette visszavonulását.

Beke Zsombor

Gombos Bence (labdával) bejelentette visszavonulását

Forrás: A klub

Gombos 2018 szeptemberében igazolt Székesfehérvárra, így már részese volt a Koronázók első, történelmi bajnoki címének. A magyar válogatott játékos 2021 áprilisában váratlanul egészségügyi okok miatt fel kellett függesztenie a karrierjét, most pedig bejelentette, hogy kénytelen visszavonulni. A tervei szerint a sportág közelében szeretne maradni. 

– Futballszakmailag, de a magánéletem szempontjából is a legjobb éveim voltak a fehérváriak. Köszönöm ezt az edzőimnek, csapattársaimnak, szurkolóknak és természetesen a csapat menedzsmentjének. Sajnos eljött az idő és úgy kellett döntenem, hogy a játékos pályafutásomat teljesen befejezem és visszavonulok az aktív futballtól. A korábban kialakult egészségügyi problémám miatt sajnos továbbra sem tudok úgy belekezdeni egy felkészülési szezonba, hogy garantálni tudnám a csapattársaimnak és az egyesületnek, hogy amikor kell 100%-osan készen fogok állni a pályára lépésre. Csodálatos élmény volt HFL-t nyerni ezzel a csapattal és hétről hétre ilyen nagyszerű közönség előtt játszani, de sajnos el kell fogadnom, hogy itt a vége – nyilatkozta a játékos a klub közösségi felületén.

A csapattal kapcsolatos további hír, hogy Madaras Erik továbbra az Enthroners kötelékében marad. A running back mindössze még csak 19 éves, de az első felnőtt szezonjában nem kevesebb, mint 16 TD-t teljesített. A klub beszámolója kiemeli, hogy a fiatal játékos a 2022-es Hungarian Bowl-on szerzett győztes TD-je a szezonja egyik legjobb momentuma volt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában