Két légióst irányítottak a Vidi II-be

2023.01.02. 18:17

Folytatja a felkészülést a MOL Fehérvár FC

A délelőtti orvosi és fizikai felméréseket követően a délutáni órákban már együtt tréningezett a MOL Fehérvár FC labdarúgócsapata. Claudiu Bumba és Artyem Sabanov az NB III-as kerettel veszi fel a munkát.

Ferencz Balázs

Fotó: molfehervarfc.hu

Két hét pihenőt követően folytatta a téli felkészülést az OTP Bank Liga tabelláján nyolcadikként telelő MOL Fehérvár FC. A Vidi játékosai délelőtt orvosi teszten estek át, majd a napot edzéssel folytatták. A fehérváriak első csapatának keretében dolgoztak az ősszel profi szerződést kapott saját nevelésű fiatalok, Menyhárt Zsombor, Kovács Bence, Pető Milán és Cserkuti-Németh Olivér; azonban hiányzott a román támadó-középpályás Claudiu Bumba és az ukrán védő, Artyem Sabanov. Mindkettőjüket az NB III-ban szereplő Vidi II alakulatához irányította a Huszti Szabolcs - Toldi Gábor edzőpáros.

Forrás: molfehervarfc.hu

A MOL Fehérvár FC a hét végéig készül hazai környezetben a január 29-i bajnoki folytatásra. Január 8-tól a horvátországi Novigradban edzőtáborozik a Vidi. A kéthetes tréningsorozatot három felkészülési mérkőzéssel színesítik a fehérváriak. Ugyan a pontos helyszín és meccsidőpontok még nem tisztázottak, de az szinte bizonyos, hogy két nívós, a horvát első osztályban vitézkedő együttessel, valamint egy harmadosztályú gárdával méri össze erejét a piros-kék alakulat.

A MOL Fehérvár FC január 29-én 17.30-kor a Kecskeméti TE vendégeként folytatja az NB I-es pontvadászatot.

Forrás: molfehervarfc.hu

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában