Eddig két vereség a mérleg

2023.01.06. 12:11

Brassóban zárja erdélyi túráját a FEHA19 együttese

A FEHA19 felnőtt együttese magyar idő szerint 17.30-kor lép jégre Brassóban, az első erdélyi túra utolsó állomásán.

Beke Zsombor

Ma sem lesz könnyű dolga a fehérvári hátsó alakzatnak

Fotó: Soós Attila

Anatoli Bogdanov együttese túl van a túra első két állomásán, Gyergyóban 9-3-as vereség lett a találkozó vége, míg a Csíkszereda otthonában 6-1-re nyertek a hazaiak. Utóbbi mérkőzésen sokáig szoros volt az állás, a fehérvári fiatalok jól helyt álltak, kevesen múlott a jóval szorosabb eredmény. A túra harmadik állomásán ahhoz a Brassóhoz látogat a FEHA19, amely csütörtökön 8-3-re verte a Budapest Jégkorong Akadémiát.

– A Brassó ellen lesz az utolsó mérkőzésünk a túrán, szóval mindent ki kell adnunk magunkból. Ki kell tennünk a jégre mindent, amink van. Az erdélyi csapatok közül talán a Brassó játssza a leginkább fizikális hokit. Szóval erre is fel kell készülnünk és fel kell vennünk a kesztyűt ebben a tekintetben is.  Kicsit gyorsabbnak, élesebbnek kell lennünk náluk, és többet kell dolgoznunk mint ők. Talán ezek a dolgok segíthetnek minket a sikerhez azon a találkozón – mondta Anatoli Bogdanov, a FEHA19 vezetőedzője a klu honlapjának.

A Brassó és a FEHA19 eddig kétszer találkozott egymással a szezonban Székesfehérváron, mindkét alkalommal a vendégek örülhettek, először 3-1-re, majd 4-1-re nyert a Corona a Raktár utcában. Mindegyik találkozó szoros volt az utolsó harmadig.

– Ez lesz a harmadik meccsünk ellenük. Az előző kettő Székesfehérváron ki-ki meccs volt, nagyon jól játszottunk ellenük. Remélem ezt itt is tudjuk majd folytatni és nem fog változtatni a játék képen az, hogy ezúttal ők lesznek hazai pályán. Remélhetőleg ugyanúgy állunk bele a meccsbe, mint otthon. Vége lesz a túrának, ne utazzon haza senki úgy, hogy nem beszélgetünk és nézünk csak ki a fejünkből – nyilatkozta Tóth K. Balázs a találkozó kapcsán.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában