Foci

2023.01.24. 18:00

A Vidi új középpályása a tettek embere

A MOL Fehérvár téli igazolása, a 23-szoros hondurasi válogatott Deybi Flores nem a szavaival szeretné felhívni magára a figyelmet.

Németh Krisztián

Fotó: molfehervarfc.hu

A Vidi egy héttel ezelőtt jelentette be a 26 éves középpályás érkezését. Flores már a horvátországi edzőtáborban bekapcsolódott a munkába, pályára is lépett a Radnicki Belgrád elleni felkészülési mérkőzésen.
- Védekező és támadó középpályásként is szeretek játszani, ahol az edző számít rám, ott próbálok bizonyítani. A hatos és a nyolcas pozícióban érzem otthon magam a pályán -  mondta a molfehervarfc.hu-nak adott interjújában a görög élvonalbeli Panetolikos csapatától érkező Flores. - Olyan játékos vagyok, aki mindig mindent belead a pályán, amikor felveszem a mezt, mindent megteszek a csapat sikeréért. Nem vagyok a nagy szavak embere, a tetteimmel, a játékommal szeretnék bizonyítani a szurkolóknak. Nagy céljaim vannak, szeretnék segíteni abban, hogy oda kerüljünk a tabellán, ahol ennek a klubnak helye van. -mondta a Vidiben a 12-es mezszámot viselő középpályás.
A MOL Fehérvár vasárnap a csikócsapat Kecskemét otthonában folytatja a bajnokságot.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában