Különleges edzéssel hangolódtak

2023.01.08. 15:45

A pofonok után elindult a Mol Fehérvár az edzőtáborba

A Mol Fehérvár FC labdarúgócsapata vasárnap reggel bokszedzéssel hangolt az edzőtáborra, majd a pofonok után az együttes elindult Horvátországba, ahol a tervek szerint négy mérkőzést játszik majd Huszt Szabolcs alakulata.

Beke Zsombor

A Vidi játékosai különleges edzéssel hangoltak az edzőtáborra

Forrás: Tóth Ella / Mol Fehérvár FC

A csalódást keltő ősz után lesz mind dolgoznia a Vidinek a horvátországi edzőtáborba, hiszen a klub múltjához és lehetőségeihez képest igencsak visszafogott időszakon van túl az együttes, hiszen16 forduló után mindössze a nyolcadik helyen áll az OTP Bank Liga tabelláján a Mol Fehérvár FC. A Huszti-Toldi edzőpáros az őszi beugrást követően megkapta a lehetőséget a további bizonyításra is, duó először vezényelhet edzőtábort a piros-kéknek. 

Mielőtt azonban a küldöttség útnak indult volna a horvátországi Novigrad felé, vasárnap reggel bokszedzésen vettek részt a játékosok  Videoton Box Club meghívására, a pofonok osztásába a labdarúgók mellett a szakmai stáb tagjai is beszálltak. A kivételes edzést közös ebéd követte, majd busszal elindult a Vidi a közel kéthetes összetartásra, január 20-én tér haza majd Huszti Szabolcs együttese.

Ez idő alatt négy mérkőzést játszik majd a Fehérvár:
Január 11., 14:00: MOL Fehérvár FC - Hajduk Split (Porec)
Január 14., 13:00: MOL Fehérvár FC - NK Osijek (Umag)
Január 18., 15:30: MOL Fehérvár FC - NK Domzale (Porec)
Január 19., 15:30: MOL Fehérvár FC - Radnicki Belgrád (Porec)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában