Vadkeleti kihívások

2022.12.16. 15:23

Illusztris társaságban az Enthroners

Kialakult a Eurpoean League of Football amerikaifoci-liga mezőnye. A Fehérvár Enthroners a rangos megmérettetés Keleti konferenciájában öt riválissal harcol majd.

Ferencz Balázs

Keleti konferencia

Forrás: European League of Football

Az Istambul Rams visszalépése miatt a tervezett 18 helyett 17 csapat viaskodik 2023-ban a kontinens legnívósabb amerikaifutball-bajnokságában. 

Keleti konferencia
Forrás: European League of Football


A Fehérvár Enthroners együttese a német Berlin Thunder és a Leipzig Kings, a cseh Prague Lions, az osztrák Vienna Vikings és a lengyel Wroclaw Panthers alakulatai mellett nyert besorolást az Eastern Conference-be. Emellett a fehérváriak a Frankfurt Galaxy csapatával interconference mérkőzés keretében mérkőznek meg az ELF sorozatában. 

Közép konferencia


Az ELF 2023-ra bővítette a mezőnyt, Prága, Párizs, Milánó, München és Zürich csapatai a fehérváriakkal egyetemben debütálnak.
A Koronázók évről-évre fejlődnek és lépnek egyre magasabb szintekre. Az európai ligában való indulás hatalmas mérföldkő a sportág fehérvári és egyben magyar történetében.

Nyugati konferencia

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában