Jégen próbálták ki magukat

2022.12.07. 14:45

Sportágat váltottak a Puskás játékosai

A Puskás Akadémia FC a múlt héten megkezdte a felkészülést a tavaszi szezonra. A fő szerep a kemény munkáé, de az edzések mellett a kikapcsolódásra is jut idő.

Beke Zsombor

A Puskás Akadémia játékosai korcsolyát húztak és hokibotot ragadtak

Forrás: Puskás Akadémia FC

Felcsúton nem lehetnek elégedetlenek az őszi szerepléssel, bár hiányérzet is biztos van, hiszen jelenleg nem áll dobogón az együttes. A tabellán elfoglalt negyedik pozíció nyilvánvalóan nem tragikus, főleg, hogy a második hely mindössze egy pontra van. A felcsútiak már a múlt héten nekiláttak a felkészülésnek, és bár az ünnepek alatt belefér majd egy kis pihenő, de most még kemény edzések szerepelnek a programban.

Természetesen a szakmai stáb azért igyekszik kicsit megtörni az edzések monotonitását, a napokban a jégkorongba kóstolhattak bele a labdarúgók. A klub Facebook oldalának beszámolója szerint „a kezdeti nehézségek, csúszkálások, esések után háromfős csapatokban küzdöttek meg egymással a helyi jégpályán.”

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában