Futsal

2022.12.20. 11:50

Győztesen zárták az évet az újvárosi futsalosok

A futsal NB II Nyugati csoportjában, az őszi idény utolsó mérkőzésén, a 15. fordulóban a Dunaújváros Futsal magabiztosan győzte le, a játéknap előtt vele azonos pontszámban levő, közvetlen riválisát az Asterix Érd gárdáját.

Káldor András

Egejuru Godslove Ukwuoma (pirosban) kétszer vette be a hazaiak kapuját

Forrás: A klub

Asterix Érd – Dunaújváros Futsal 1-4 (1-1)
Vezette: Kovács Gábor – Topálszki Szabin – Tiringer Máté
Asterix Érd: Gabay – Nádas, Viza, Pászti, Kovács A. 1. Csere: Pétervári, Martin, Kozák, Mayer, Borka, Vidinszki, Szabó K., Szarvas. Vezetőedző: Haffner György
Dunaújváros Futsal: Cseresnyés - Ivacs, Kovács K., Csányi 1, Németh T. Csere: Varga M., Fekete 1, Szili Sz., Perjési, Godslove 2, Paget, Tóth Á. Vezetőedző: Tóth Árpád   

Egy héttel azt követően, hogy 3-1-es győzelmet aratott a Mad Dogs Futsal ellen a Dunaújváros Futsal csapata ismét Érdre látogatott, és újfent sikerrel zárt, ezúttal az Asterix otthonának számító Treff Sportcsarnokban.
Újvárosi szempontból nem indult tökéletesen az összecsapás, a 9. percben Kovács Attila vette be Cseresnyés Alex ketrecét, 1-0. Szerencsére nem kellett sokat várni a szépítésre, Egejuru Godslove Ukwuoma három perc múlva egyenlített, és a vendégek egyre többször veszélyeztették a jobbára fiatalokból álló házigazdák kapuját. A szünet után aztán érvényesítette fölényét Tóth Árpád vezetőedző csapata, amely három perc alatt kétgólos előnyt kovácsolt, majd a hajrában Csányi Dávid révén biztossá tette sikerét. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában