Foci

2022.12.02. 12:05

A Csákvár visszavágna a tavalyi vereségért

A Merkantil Bank NB I/B 19. fordulójában vasárnap 13 órai kezdettel az Aqvital FC Csákvár az ETO FC Győr ellen szeretné gyarapítani pontjai számát, és megőrizni pozícióját a tabellán.

Káldor András

Az előző idényben Csákváron nem bírtak egymással a felek

Fotó: Kricskovics Antal / FMH

Régen várták a csákvári labdarúgók ilyen előkelő helyről a következő játéknapot, mint most. A Nyíregyháza Spartacus FC elleni idegenbeli 3-0-as győzelemmel a 6. helyre ugrottak Tóth Balázs vezetőedző tanítványai, és ezt még fokozhatnák azzal, hogyha sikerrel zárják a vasárnapi kilencven percet.
A zöld-fehérekkel tavaly szeptemberben Csákváron 2-2-t játszottak, méghozzá úgy, hogy győri vezetést követően fordítottak az akkor még Mónos Tamás által dirigált vendéglátók Takács Tamás és Komáromi György góljaival, ám a hajrában Berki István egalizálni tudott. A márciusi visszavágó hét gólt hozó mérkőzésén pedig az ETO nyert 4-3-ra. Itt annyiban volt hasonló a helyzet az őszi mérkőzéshez képest, hogy kétszer is kisalföldi előnyt egyenlített ki a Fejér megyei legénység, ám a végszót Kiss Máté találata jelentette.  

A csákváriaknál letöltötte öt sárga lapja miatt az eltiltását Mészáros Dávid, így vasárnap újra erősítheti a csapatot.      

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában