Foci

2022.11.04. 13:07

Újoncok találkozója Móron

Az NB III 16. fordulójában a Dunaújvárosi FC szabadnapja után igen kemény ellenféllel találkozik, de hazai pályán ők az Újpest II. elleni csata esélyesei. Móron pedig két korábbi megyei I. osztályú gárda csap össze.

Káldor András

Legutóbb, 2021-ben nyert a Veszprém (piros) Bicskén

Fotó: Kricskovics Antal / FMH

KÖZÉP CSOPORT
2022. november 6., 13.00
Majosi SE (9.) – Iváncsa KSE (2.)
A két csapat utoljára a 2020/2021-es idényben találkozott, akkor mindkét meccset simán nyerte az Iváncsa KSE 2-0-ra, illetve 4-0-ra. Ezt követően egy évre a megyei I. osztályba esett vissza ellenfelük, majd a Nyíregyháza II. csapata elleni osztályozó párharcát megnyerve jutott vissza a harmadik vonalba. Itt most úgy tűnik, stabil középcsapatként megvetik a lábukat.
Dunaújváros FC (4.) – Újpest FC II. (5.)
Az előző szezonban az újpesti tartalékcsapat a Keleti csoportban szerepelt, ahol a 9. helyen zárt. Úgy tűnik a csoportváltás sem rázta meg őket különösképpen, hiszen közel vannak az élmezőnyhöz.  

NYUGATI CSOPORT
2022. november 6., 11.00
MOL Fehérvár FC II. (9.) – FC Nagykanizsa (3.)
Tavaly nem bírtak egymással a felek, mindkét mérkőzés döntetlennel zárult. Az „odavágón”, Sóstón Armin Hodzic góljára Pál Dávid válaszolt, míg a kanizsai összecsapás 2-2-es végeredményt hozott. Nem vár könnyű meccs a piros-kékekre, akik a már teljes vezetőedzői jogkörrel rendelkező Imrik László irányításával, határozott játékkal itthon tarthatják a pontokat.
2022. november 6., 13.00
Balatonfüredi FC (15.) – Puskás Akadémia FC II. (4.)
Nem okozott különösebb gondot a Balaton-parti gárda a 2021/2022-es szezonban a felcsúti együttes számára, ugyanis minkét összecsapásukon fölényes PAFC II. siker született. Előbb egy évvel ezelőtt 4-0-ra győzték le ellenfelüket, majd májusban 5-0 lett a végeredmény Magasföldi József kettő, Gazdag Vajk, Kocsis Dominik, és Janyickij Kirillo góljainak köszönhetően. Ha nem is ilyen különbség alakulhat ki, de most is az akadémisták a párosítás favoritjai.
Bicskei TC (12.) – Practical VLS Veszprém (2.)
Nem vár sétagalopp a pályaválasztókra, a veszprémi csapat tavaly is az élmezőnybe tartozott, dobogón végzett, és ezt a tendencia idén is folytatódik. 2021 augusztusában, Bicskén 2-0-ra tudtak nyerni, majd a királynék városában 1-1-et játszottak a csapatok. A Veszprém legutóbb Móron győzött sima meccsen 3-0-ra.
Móri SE (19.) – Technoroll Teskánd KSE (16.) 

A Zala megyei I. osztály élén végző vendégek az osztályozón vívták ki az NB III-as szereplés jogát, a Szegedi VSE Pizzamonster elleni kettős győzelemmel. Eddig otthon és idegenben egyaránt 6-6 pontot gyűjtöttek. A Móri SE számára pedig adva van egy újabb lehetőség, hogy hazai pályán megszerezzék második győzelmüket. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában