Labdarúgás

2022.11.04. 13:03

Nehéz meccs vár a Csákvárra

A Merkantil Bank NB II 15. fordulójában a HR-Rent Kozármisleny együttese látja vendégül az Aqvital FC Csákvár csapatát vasárnap 15 órától.

Káldor András

Baracskai Rolandtól (sárga) várja a Csákvár a gólokat

Forrás: Kricskovics Antal / FMH

A két csapat a második vonalban legutóbb a 2016/2017-es idényben találkozott, akkor, 2016. október 30-án, Kozármislenyben 1-1-et játszottak a felek. Majd a csákvári visszavágón meglepetésre legyőzték vendéglátóikat 2-1-re. Ennek ellenére a szezon végén búcsúztak az NB II-től, ahová nyáron jutottak vissza, miután 11 pontos előnnyel a Balassagyarmati VSE előtt megnyerték az NB III Közép csoportját.
Érdekesség, hogy a már említett 2016-os mérkőzésen már tagja volt az AFC Csákvár csapatának a jelenlegi keretből Dulló Martin, Mészáros Dávid, de játszott az ominózus találkozón színeikben a MOL Fehérvár FC jelenlegi kapusa Kovács Dániel, valamint Szalai Tamás, aki tavaly egy ideig a MOL Fehérvár FC vezetőedzője, korábban pedig a Vidi II. csapatának trénere volt.
Az AFC remek hajrával, az utolsó pillanatban megnyerte a Credobus Mosonmagyaróvár elleni mérkőzést, és a 8. helyről várhatja a folytatást.
- Hat hete veretlenek vagyunk, négyszer nyertünk, kétszer döntetlenre végeztünk, de nem engedhetünk ki, mert pillanatok alatt ismét szorossá tehetjük a mezőnyt. – vélte Tóth Balázs a csákváriak vezetőedzője. A tréner mondhatni kellemes gondban van, mert a sérültek szép lassan felépültek és lemaradásukat ledolgozva már bevethető állapotba kerültek. Csupán egy, egy eltiltás miatt hiányzott valaki a keretből: előbb Mészáros Dávid, majd Karacs Dániel volt kénytelen kihagyni bajnoki találkozót, ám pótlásukat zökkenőmentesen sikerült megoldani. Ezen a hétvégén is lesz egy eltiltott, Fejős Áron a Mosonmagyaróvár ellen gyűjtötte be ötödik sárga lapját, így csak lelátóról szurkolhat társainak Kozármislenyben.
Mindenesetre nehéz kilencven perc vár a Csákvárra, mert a házigazdák pontot élcsapatoktól (PMFC, DVTK) vettek már el pontokat idén.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában