Már hivatalos

2022.11.03. 14:38

Imrik László a Vidi II új vezetőedzője

Az elmúlt két NB III-as bajnokin megbízott edzőként irányította a MOL Fehérvár FC II együttesét Imrik László. A 37 esztendős szakember már hivatalosan is a Vidi II vezetőedzője.

Ferencz Balázs

Forrás: molfehervarfc.hu

Amikor Michael Boris, az NB I-es együttes vezetőedzője, segítője, Preisinger Sándor, valamint a sportigazgató Sallói István és a vezető-játékosmegfigyelő, Zoran Kuntics is elhagyta a MOL Fehérvár FC-t, a klub NB III-as csapatának vezetőedzője is kénytelen volt távozni. Györök Tamás helyett a korábbi másodedző, Imrik László vette át ideiglenesen az együttes irányítását, majd két bajnoki összecsapást követően már vezetőedzőként ténykedik. 
Imrik László 1985. április 15-én született Székesfehérváron. Játékosként többszörös utánpótlás-válogatott volt, szerepelt U17-es és U19-es Eb-n is. Az élvonalban a Győri ETO FC és a Vasas színeiben futballozott, később megfordult többek közt Felcsúton, Iváncsán, Csákváron és Budaörsön is. Edzőként 2012-ben Csákváron kezdett el dolgozni az utánpótlásban, hét év alatt az U11-es, U13-as, U17-es és U19-es csapatok mellett dolgozott. 
A MOL Fehérvár FC II csapatához 2019-ben érkezett, előbb Toldi Gábor, majd Szalai  Tamás munkáját segítette az NB III-as alakulatnál.
 

A Vidi II vasárnap délelőtt a Nagykanizsát fogadja, este nyolctól pedig az NB I-es gárda vív rangadót a Ferencvárossal. 
 

A címvédő elleni derbin a klub jótékonysági gyűjtés keretében várja az adományokat. Szárazélelmiszert és focilabdákat gyűjt a Vidi vasárnap a II-es, V-ös és VIII-as kapunál kihelyezett gyűjtőpontoknál.
A MOL Fehérvár FC hosszú évek óta együttműködik a Magyar Máltai Szeretetszolgálattal, a szurkolók és a játékosok segítségével is több sikeres jótékonysági akciót tartott a közelmúltban.
A mostani akcióval a szeretetszolgálat sportegyesületének gyűjtenek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában