Egyetlen gól döntött

2022.11.28. 11:46

A hajrában még vezetett a Gárdony-Pázmánd NKK

Nagy csatában maradt alul a Gárdony-Pázmánd NKK a női kézilabda NB I/B 10. fordulójában, az FTC U19-es csapatának vendégeként.

Ferencz Balázs

Szélről többször is megverte a Fradi védelmét a gárdonyi Ágoston Nóra, aki hat gólt rámolt a hazai kapuba

Forrás: Kricskovics Antal

FTC U19 – Gárdony-Pázmánd NKK  31-30 (15-12)
Budapest, Elek Gyula Aréna, 100 néző. V.: Gulybán, Juhász.
FTC U19: Imre, Mészáros (kapusok) – Szabó Aida 11 (2), Szabó Laura 6, Buzsáki 5, Majoros 4, Balogh V. 2, Szabó B. 1,Papp D. 1, Aranyi 1, Tóth A., Török, Hudák, Balázs, Gáspár D., Kármán. Edző: Illés Márton
Gárdony-Pázmánd: Csatlós – Lukovics 6, Hamuth 2, Becséri 3, Zámori, Bártfay 7, Ágoston 6. Csere: Kaffka (kapus), Bozsok 3 (3), Kecskeméti-Horváth, Sárvári 1, Takács C. 1, Szűcs N. 1, Hargitai, Ragó. Edző: Virincsik Anasztázia
Kiállítások: 6 ill. 10 perc
Hétméteresek: 6/2 ill. 4/3
  
Az előzés reményében látogatott az Elek Gyula Arénába a Gárdony-Pázmánd NKK. Vezetést is szereztek a tóparti lányok Ágoston Nóra góljával, de kihasználni nem tudta az FTC fiataljainak beragadását. A 10. perc elején vezetett először a Fradi (4-3), majd a 25. percre Szabó Aida, Szabó Laura és Buzsáki Bodza vezérletével ötgólos fórt kovácsolt. A szünetre Lukovics és Becséri kozmetikáztak, 15-12.

Sárvári Krisztina keményen játszott
Forrás: Kricskovics Antal


Fordulás után jobb játékkal rukkolt elő a Velencei-tavi egylet, Bártfay Enikővel az élen tapadt a Fradira a Gárdony. Az utolsó tíz perc izgalmas adok-kapokba ment át. Az 55. minutumban Bártfay góljával újra vezetett a Gárdony-Pázmánd, sőt Lukovics találatával már kettővel ment. A „Szabók” révén azonban az utolsó percre megint fordított az FTC, s győzelemnek örülhettek a zöld-fehérek, miután az utolsó vendégakciót nem tudta góllal zárni Bozsok Dóra, 31-30. A gárdonyi lányok továbbra is a 15. helyen állnak, 4 ponttal.

Lukovics Boglárka hat gólig jutott a Népligetben
Forrás: Kricskovics Antal

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában