Futsal

2022.11.08. 14:27

Bezsebelte a pontokat az éllovas a Dunaújváros ellen

A futsal NB II nyugati csoportjának 10. fordulójában a Dunaújváros Futsal a TFSE-Bestrong elleni összecsapáson a találkozó kétharmad részben partiban volt a listavezetővel, ám utána már bevették az újvárosi várat a fővárosiak.

Káldor András

Ezúttal sem termett sok babér az Újvárosnak (piros)

Forrás: A klub

Fotó: ANDAFABIAN

Dunaújváros Futsal –TFSE-BESTRONG  1-4 (1-1)

V: Kiss G. – Mózsa – Ilyés

Dunaújváros Futsal: Cseresnyés - Ivacs, Csányi, Szili, Godslove. Csere: Váradi, Kovács K. 1, Villám, Dobrovitz, Perjési, Németh T., Paget. Vezetőedző: Tóth Árpád.

TFSE-Bestrong: Nagyistván – Hegyi, Petroff, Dudás 1, Fehér 1. Csere: Kardos, Bagoly, Papp Zs. 1, Nemes 1, Albert, Szűcs D., Fritz. Vezetőedző: Póta Balázs

Az utóbbi időben nem gurult zökkenőmentesen gurult a hazaiak szekere, hiszen zsinórban három vereséget jegyezhettek. A kéthetes tétmérkőzés nélküli időszak után várta a házigazda a tabella éllovasát, abban a reményben, hogy hatékonyabban tudnak majd a kapu előtt teljesíteni.

Az első félidő rendben is lett volna, és az első játékrész hajrájában született gólváltás után bizakodhattak a vendéglátók. A 30. percben azonban Nemes Martin talált be közelről, 1-2. Majd egy kisbüntetőt Fehér Dániel értékesített a 37. percben, majd a középkezdést követően az üres kaput is bevette Papp Zsombor, eldöntve ezzel csatát.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában