Labdarúgás

2022.10.26. 14:50

Szerződtette Pető Tamás 17 éves fiát a Vidi

Pető Milán a ranglétrát végig járva kapott profi szerződést a klubtól.

Németh Krisztián

Fotó: MOL Fehérvár FC

Pető Milán 2005-ben Bredában született, hiszen édesapja akkor a holland város csapatában játszott.  A veszprémi utánpótlásból 2017-ben került a Vidi utánpótlásába, ahol az U13-as korosztálytól kezdve valamennyi utánpótlás-korosztályban pályára lépett, idén májusban pedig bemutatkozott az NB III-as csapatban, éppen az édesapja által vezetett Veszprém ellen.
Pető Milán eddig 15 NB III-as bajnokin szerepelt, a Vidi honlapja szerint:  "a csapat egyik ígéretes fiatal tehetsége, az pedig, hogy három hónappal a 18. születésnapja előtt aláírhatta élete első profi szerződését azt bizonyítja, hogy klubunk is bízik Milánban és hosszú távon számít rá".
A büszke apuka, Pető Tamás futballistaként a kilencvenes években másfél szezont húzott le a Vidiben, majd 2015-ben a csapat pályaedzője lett, Bernard Casoni távozása után ideiglenesen megbízták a vezetőedzői feladatok ellátásával. Ekkor mondta el elhíresült nyilatkozatában, hogy középszerű sz.r játékosokkal is lehet minőségi jó játékot nyújtani, és nyerni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában