Ötből ötöt vesztett

2022.10.13. 11:13

Nagyon kellenek már a pontok a Gárdony-Pázmánd NKK lányainak

Szombaton 18 órakor a tabella nyolcadik helyén álló Kozármislenyt fogadja a Gárdony-Pázmánd NKK NB I/B-s női kézilabda csapata. A még nullapontos tópartiak számára létkérdés a győzelem.

Ferencz Balázs

Becséri Kitti arca kifejező, a keserves mélységből csak felfelé vezethet az út

Forrás: Kricskovics Antal

Ugyanazt a hibát követte el a Gárdony-Pázmánd NKK alakulata a 16 csapatos NB I/B ötödik fordulójában, mint az előző négyben. A meccs nagy részében jól kézilabdáztak a tópartiak, azonban az utolsó tíz percben a Pénzügyőr SE ellen is megtorpantak, s elbukták az összecsapást.

Gárdony-Pázmánd NKK - Pénzügyőr SE 24-29 (16-14)
Gárdony, 110 néző. Vezette: Dáné Rita, Marton Zsófia

Gárdony: Kaffka, Csatlós (kapusok) - Lukovics 8 (4), Hargitai 5, Bánfai 4, Ágoston 3, Bártfay 2, Becséri 2, Szűcs N., Kecskeméti-Horváth, Zámori, Sárvári, Vártok T., Bozosok, Takács C. Edző: Virincsik Anasztázia

Pénzügyőr: Deák, Kiss L. 1, Rubint (kapusok) - Mlinkó 6, Hudra 6 (2), Pasqualetti 5 (1), Tímár 4, Nagy L. 3, Ujházi 2, Varga P. 1, Pethő 1, Perák, Pártos, Kovács H., Háfra L. Vezetőedző: Kravalics Tamás

Kiállítások: 14 ill. 4 perc
Hétméteresek: 4/4 ill. 3/3
Kizárva: Kecskeméti-Horváth Laura (32. perc)

Virincsik Anasztázia lányai ellen szerezte első pontjait a Pénzügyőr, így már csupán egy nullapontos gárda van a másodosztályú mezőnyben a gárdonyiakon kívül, a Kecskeméti NKSE. Azonban szombaton 18 órakor az a Kozármisleny látogat a Velencei-tó partjára, mely egylet eddigi öt meccséből kettőt megnyert (Komárom, Pénzügyőr), kettőn pedig osztozott a pontokon (Algyő, Szombathely). Csakis az Eszterházytől kaptak ki a baranyaiak. Nyolcadik a tabellán a Gárdony-Pázmánd hétvégi ellenfele, de a statisztikákat az öltöző sarkába kell vágniuk Lukovicséknak, s bármi áron, de meg kell szerezniük első pontjaikat a szezonban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában