Kántor Viktória aranyérmet nyert

2022.10.04. 17:37

Legyőzhetetlen volt a brit bajnokságon a Fejér megyei karatés

A patinás Brit nyílt bajnokság a vb és az Európa-bajnokság után a legrangosabb verseny Európában. A Vértesi Tömegsport Közhasznú Egyesület versenyzője az U18-as korosztályban a -58 kilogrammos súlycsoportban ellenállhatatlanul küzdött.

Németh Krisztián

Forrás: a klub

A Londohoz közeli Crawley városában Kántor Viktória az egyenes kieséses szisztémában lebonyolított versenyen 3 mérkőzést abszolvált győztesként.

- Viki először egy angol lánnyal mérkőzött meg, őt egy percen belül iponnal verte egy gyomorra mért ütéssel. Majd egy dán vetélytársát waza arival verte, a döntőben pedig egy holland lánnyal bunyózott. Egyhangú bírói döntéssel, hosszabbítás nélkül nyerte a finálét – újságolta a Vértes Tömegsport Egyesület vezetőedzője, Bőke Béla. - Korábban mindig becsúszott valami, ami miatt Viki nem tudott felérni a csúcsra, de ezúttal nem így történt. A felkészülés és a verseny során is nagyon jól kijött a lépés. Megérdemelte már, hogy egy rangos versenyen győzelmet arasson, komoly ellenfelek ellen.

Forrás: a klub

Pihenőre nincs sok idő, mert hétvégén Utánpótlás Magyar Bajnokság lesz, amelyen összesen húsz karatékával – köztük Kántor Viktóriával – indul a Vértesi Tömegsport Közhasznú Egyesület.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában