Foci

2022.09.01. 13:06

Kiélezett találkozók jönnek megye II-ben

A megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság Északon sárszentmihályi rangadóval folytatódik, míg Délen a Kisláng szomszédvári összecsapást játszik a Polgárdi csapatával.

Káldor András

A pirosban játszó Mezőfalva a Beloiannisz vendége lesz

Fotó: Kricskovics Antal

THERMOVÁR ÉSZAKI CSOPORT

Még négy csapat áll pontveszteség nélkül, ám az már most biztosnak látszik, hogy közülük lesz olyan a forduló végére, amely mindezt átadja a múltnak. Mindenesetre a Sárszentmihály-Masterplast eddig idegenben kiválóan muzsikált, kettőből kettő a mérlege, és a győzelmi sorozatát növelheti hazai pályán is. A Pátka a másik újonc, a Sárkeresztes ellen viszont bizonyította, hogy nemcsak hazai környezetben kell vele számolni, úgyhogy mindent összevetve a szombati rangadó háromesélyes. A jelenlegi listavezető Puskás Akadémia III. lőtte eddig a legtöbb gólt, és nagy valószínűséggel az Etyek elleni összecsapás sem fog számára gondot okozni. A tavalyi bajnokság két dobogósa találkozik Válon, nagy kérdés, hogy a címvédő Herceghalom mennyire heverte ki a hétközi Mányon elszenvedett négygólos vereséget, míg a házigazdák pihenten léphetnek majd pályára.  

2022. szeptember 3., szombat, 16:30 

Sárszentmihály-Masterplast (4.) – Pátka (2.)

2022. szeptember 4., vasárnap, 16:30 

Velence SE (12.) – Mány II.-Csabdi (14.), Sárkeresztes (7.) – Videoton Baráti Kör (13.), Puskás Akadémia III. (1.) – Etyek (10.), Szár (8.) – Fehérvárcsurgó (9.), Vál (3.) – Herceghalom (5.), Pákozd (11.) – Bakonycsernye (6.) 

AQUANTIS DÉLI CSOPORT 

A Beloiannisz újoncként nem rajtolt rosszul, ráadásul a Fejér Megyei Kupában kiejtette a Sárosdot, így aztán izgalmas és érdekes lehet a Mezőfalva elleni mérkőzés. A Kisláng legutóbb a megyei I. osztályban a 2014-2015-ös idényben találkozott, akkor 1-0-as kislángi siker született, míg Polgárdiban a hazaiak nyertek 5-0-ra. A pillanatnyi formát nézve a hazaiaknak van talán több sanszuk, de a Polgárdi okozott már meglepetéseket korábban is. A Baracs gárdája a mezőfalvi vereséget a Káloz ellen feledtetheti, míg ellenfelük abban bízhat, hogy olyan játékkal rukkol ki, mint az 1. fordulóban Lepsényben.

2022. szeptember 3., szombat, 16:30

Beloiannisz (6.) – KK Grain KFT.-Mezőfalva (3.)

2022. szeptember 4., vasárnap, 16:30

Kisláng (1.) – Polgárdi (5.), Nagykarácsony (8.) – Nagyvenyim (13.), Baracs (7.) – Káloz (4.), Adony (10.) – Előszállás (2.), LMSK (14.) – Aba Sárvíz (9.), Szabadbattyán (11.) – Seregélyes (12.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában