Foci

2022.09.17. 20:00

Iváncsai diadal a Magyar Kupán

A Mol Magyar Kupa 3. fordulójának minden tekintetben legnagyobb meglepetését okozta az Iváncsa KSE csapat, amely háromgólos vezetése után egy találattal jobbnak bizonyult az NB II-ben jelenleg a második helyen álló Gyirmót FC-vel szemben.

Káldor András

Forrás: Pexels

A 10. percben Kercsó Bence és Petrezselyem Tamás játszott össze, majd Cseszneki Richárd lövése megpattant Medgyes Zoltán lábán, és jobb alsó sarokba pattant, öngól, 1-0. A 36. percben egy egyéni hibát használt ki az Iváncsa, Suszter László labdaszerzését követően cselezte a vendégek védőjét, majd 13 méterről a kapu jobb oldalába lőtt, 2-0. Az 52. percben Madarász Bence jobb oldali beadására érkezett Suszter, aki kapásból 5 méterről a kapu bal felső sarkába lőtt, 3-0. A 66. percben Mayer Ádámot buktatták a 16-oson belül, Horváth Tibor játékvezető büntetőt ítélt, amelyet Nagy Patrik értékesített, 3-1. A 75. percben egy kipattanó labdát Nagy P. kapásból, hatalmas erővel a kapu bal oldalába lőtt, 3-2. A hajrában hiába nyomott a győri együttes, már nem tudta elvenni az iváncsaiak örömét.

Iváncsa KSE - Gyirmót FC Győr 3-2 (2-0) 

Vezette: Horváth Tibor (Mohos Milán, Imrő János) 

Iváncsa KSE: Varga - Madarász, Nyilas, Nyul, Petrezselyem (Aradi) - Horváth, Pribék (Fehér) - Suszter, Kercsó, Cseszneki (Salacz M.) – Maka (Kovács S.). Vezetőedző: Tóth András 

Gyirmót FC Győr: Rusák - Szegi, Polgár, Hajdú, Helembai - Kovács D. (Nagy P.), Kovács M., Berki – Herjeczki (Mayer), Simon A. (Erdei M.), Medgyes. Vezetőedző: Csertői Aurél
Gól: Suszter (37., 52.), Medgyes (10. , öngól), ill. Nagy P. (68., 75.)  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában