Egész napos program

2022.08.30. 16:31

Sportban gazdag nap Jenőn

Mintegy háromszázan vettek részt a Vidéki Gyermekekért Egyesület sportnapján, a Budai Ferenc korosztályos labdarúgó emléktornán a MOL Fehérvár lány csapatai is részt vettek.

Németh Krisztián

Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

Szombaton egész napos programmal készültek Jenőben: a Honvéd Szondi SE a többi között cselgáncs, bírkózó, sportlövész, íjász, és pétanque szakosztálya is tartott bemutatót, a Tótágas Tornárium SE légtornával, az Alba Fehérvár, és a Vidi meccsein is fellépő Főnix SE táncbemutatót tartott.

Bálintné Lantos Karolina, a Vidéki Gyermekekért Egyesület alapító-elnöke sikeresnek ítéli az első ízben megrendezett programot, amelyhez korosztályos labdarúgó torna is kapcsolódott. A jenői futball klub felejthetetlen egykori elnöke, Budai Ferenc nevét viselő emléktornán közel 100 gyerek rúgta a bőrt. A jenői jól szerepeltek, az U9-es együttes megnyerte korosztályát, az U11-es korcsoportban pedig a dobogó harmadik fokára állhatott fel a házigazda, utóbbi mezőnyben az Enying együttese aratta le a babérokat. A sportnapot a Kalap Jakab zenekar koncertje zárta.

Az U9 torna végeredménye: 1. Jenő 2. Maroshegy 3. Polgárdi 4. MOL Fehérvár „A” 5. MOL Fehérvár „B” 6. Kisláng

Az U11 torna végeredménye: 1. Enying 2. Lepsény 3. Jenő 4. MOL Fehérvár 5. Maroshegy

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában