Foci

2022.08.19. 14:20

Kik ülhetnek majd fel a trónra a megye III-ban?

A megyei III. osztályú bajnokság idei szezonja már szombaton elkezdődik, néhány visszatérő csapattal.

Káldor András

A Kajászó (zöld) és riválisa, a Gyúró csapata is hazai pályán kezdi a bajnoki csatározásokat

Fotó: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap

SIMIX ÜVEG-ÁSVÁNY ÉSZAKI CSOPORT

A címben felvetett kérdésre nincs egyértelmű válasz jelenleg. Akárhogy is nézzük a harmadosztályú pontvadászatban Északon elfogytak azok a klubok, amelyek markánsan képviselték a csoportot. Három csapat – Sárkeresztes, Sárszentmihály-Masterplast, Mány II.-Csabdi - is a megyei II. osztályban folytatja, és a második vonalból visszazuhanó, szebb napokat látott Pázmándnál a hírek szerint úgy kell majd összekönyörögni egy csapatra való játékost. A tavalyi bajnokság alapján a Tordas R-Kord II. és a Gyúró gárdái harcolhatnak a legnagyobb eséllyel az elsőségért, és esetleg hozzájuk csatlakozhat még a Kajászó és a Móri SE II. csapata, amely legutóbb a 2018-2019-es kiírásban a tabella 12. helyén végzett, ám utána egy időre megszűnt.

2022. augusztus 21. vasárnap 17:00

Baracska – Tordas R-Kord II., Vértesacsa – Söréd-Bodajk II., Mór II. – Csákberény, Iszkaszentgyörgy – Újbarok, Csókakő – Pázmánd, Kajászó – Magyaralmás, Gyúró – Dinnyés

HORFER SERLEG DÉLI CSOPORT

Délről a bajnok Beloiannisz és a Velence SE lépett tovább, ellenben itt csatlakozott a mezőnyhöz némi kihagyást követően a Kőszárhegy együttese, valamint a II. osztályból búcsúzó Szabadegyháza, amely a jövőben Szabadegyháza-Sárosd II. néven folytatja a küzdelmeket. A korábbi „tagok” közül az Alcsútdoboz, a Jenő és a Tác-Csősz az idei évre nem adta be a nevezését. Megjósolhatatlan, hogy ki lehet majd a befutó, erre majd több fordulót követően lehet keresni a választ.  

2022. augusztus 21. vasárnap 17:00

Rácalmás – Vajta, Kőszárhegy – Sárszentágota, Lajoskomárom II. – MPF-Ráckeresztúr, Szabadegyháza-Sárosd II. – Alap, Besnyő – Dég, Cece – Kulcs

Szabadnapos: Nagylók

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában