Megyefoci

2022.08.12. 12:59

Az Iváncsa megcélozhatja az első helyet

Az NB III 3. fordulójában a pikáns meccsre van kilátás Győrben, ahol két akadémia együttese csaphat össze, míg a Vidi II megyei rangadón fogadja a felemás mérleggel rajtoló Bicskét.

Káldor András

Tavaly Győrben nyerni tudott a PAFC II. (kék)

Forrás: Győri ETO

KÖZÉP CSOPORT

2022. augusztus 14., vasárnap, 17:30

Makó FC (6.) – Iváncsa KSE (2.)

A tavalyi kiírás végén megelőzte riválisát a tabellán az alföldi alakulat, és idén sem kezdett rosszul, még veretlen. Az Iváncsa KSE eddigi mérlege makulátlan, de ettől függetlenül nem vár könnyű meccs a piros-fehérekre. Már csak azért sem, mert a legutóbbi makói találkozót elveszítették (0-2), igaz a hazai összecsapáson vissza tudtak vágni Kercsó Bence találatával.

Dunaújváros FC (4.) – Ferencvárosi TC II. (9.)

Nem titkolt célja a DFC-nek, hogy idén megcélozza a feljutást, ám ahhoz, hogy ez megvalósuljon, nem nagyon fér bele olyan hazai pontvesztés, mint legutóbb a Paks II. ellen. Tavaly mindkét csapat idegenben győzte le ellenfelét. A Dunaújváros magabiztosan nyert Soroksáron 3-0-ra, míg a „kis” Fradi Gera Zalán góljának köszönhetően „tréfálta” meg vendéglátóit.      

NYUGATI CSOPORT

2022. augusztus 14., vasárnap, 11:00

Mol Fehérvár FC II. (9.) – Bicskei TC (14.)

A két csapat tavalyi mérlege két döntetlen, Sóstón nem született találat, ellenben a bicskei visszavágó már sokkal gólgazdagabbnak bizonyult. Nyolcszor rezdültek a hálók, a Vidi II-ből Dénes Csanád kettő, Armaan Singh, és Dékei Márk góljaira Németh János kettő, Molnár Attila, és Kincses Márk válaszolt. Ráadásul Németh J. a 93. percben egyenlített.

ETO Akadémia (1.) – Puskás AFC FC II. (6.)

Felcsúti szempontból sikerült jobban ebben a párosításban az előző idény, a megszerezhető hat pontból négy a PAFC II. zsákjába vándorolt. Győrben hátrányból tudtak fordítani Nagy Ádám tanítványai Gazdag Vajk és Magasföldi József révén, Felcsúton viszont már az első félidőben kialakult az 1-1-es végeredmény. Itt szintén Magasföldi volt a gólfelelős, aki válaszolt Sipőcz Bence találatára.  

2022. augusztus 14., vasárnap, 17:30

Komárom VSE (13.) – Móri SE (16.)

A Komárom bár helyezése alapján búcsúzott volna az NB III-tól, ám a visszalépések miatt mégis megadták számára a folytatás lehetőségét. A csapatok, bár még nem mérkőztek a bajnokságban a MOL Magyar Kupában tavaly találkoztak, és ekkor Móron 3-1-re a vendégek diadalmaskodtak. A móriak most első harmadik vonalbeli győzelmükre hajthatnak, más kérdés, hogy a KVSE sem nyert még  az idén…
 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában