Viharos döntetlen

2022.08.19. 22:52

A vihar jött, az egyenlítés nem késett Felcsúton

Sorozatban második mérkőzésén játszott 1-1-es döntetlent a Puskás Akadémia, miután emberelőnyben, a hajrában egyenlített az újonc Kecskemét ellen az OTP Bank Liga 4. fordulójában.

Németh Krisztián

Forrás: Kricskovics Antal

A folyamatos villámlás miatt jó háromnegyed órával később kezdődött a találkozó a Pancho Arénában. A kezdésben nem volt sok köszönet hazai részről: mindjárt a 3. percben a 22 éves Szuhodvszki rendesen lerázta a hálóról a vizet, középről egy brutális lövéssel meglepte Tóth Balázst, 0-1.

A 10. percben Banó-Szabó is megtornáztatta a PAFC kapusát, bravúrral védett Balu. Közel fel óra után találta el a kaput először a házigazda, ez az újonc ellen nem túl hízelgő tény...

A második félidőben kezdett állandósulni a hazai fölény, mégis majdnem megint a lilák találtak be: Katona lecsúszott beadása landolt a keresztléc tetején. A hajrára visszatért a vihar, és 10 főre fogyatkozott a Kecskemét Zeke második sárga lapja után. A 86. percben tudott egyenlíteni a PAFC, ekkor Skribek centerezését Szabó Alex jutatta saját kapujába, öngól! 1-1.

A döntetlen a Kecskemét számára hízelgő, a lilák továbbra is veretlenek a bajnokságban.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában