A Vidi női együttese végigtámadta a bajnokit

2022.08.28. 14:09

A semmiből nyert a Kelen FC

A Mol Fehérvár FC és a Kelen FC női csapatai is egyaránt három ponttal állt a Simple Női Liga, vagyis a labdarúgó NB I tabellájának közepén. A 3. fordulóban a Kelen elvitte a pontokat.

Ferencz Balázs

Forrás: Nagy Norbert

Mol Fehérvár FC - Kelen FC 0-1 (0-1)

Mol Aréna Sóstó edzőpálya, 100 néző. V.: Kovács Fanni (Dévai Vanessza, Tóth Csaba)

Mol Fehérvár FC: Terestyényi - Pécsi, Romanoczki K., Jánosi, Simon - Szabó B., Bognár - Farkas G.(Kozma, a szünetben), Székely, Szehofner - Földvári. Vezetőedző: Gajdóczi Tibor

Kelen FC: Bokros - Kerekes, Bederna, Ónodi, Angyal - Bernhardt Bernadett  - Ács (Berencsi, 75.), Bernhardt Barbara (Terhes, 75.), Ambach - Ramor (Fogl, 64.), Tóbik (Végh, 64.). Vezetőedző: Kun István

Gól: Tóbik (12.)

Sárga lap: Földvári (81.) ill. Ács (31.), Bernhardt Ba. (43.), Fogl (81.)

 

Az első tíz perc kiegyenlített játékát követően egy egyéni hibát torolva szerzett vezetést a Kelen. Romanoczki adta el a a labdát a hazai tizenhatos előtt, Tóbik Melánia tört kapura, Romanoczki igyekezett javítani, de becsúszását is "túlélte" Tóbik, aki a léc alá emelt a kivetődő Terestyényi fölött, 0-1. A 25. percben Szabó Bernadett szöglete találta meg Földvári fejét a kapu előtt, de a Vidi támadója nem tudott erőt vinni a fejesbe, a Kelen kapusa fogta a labdát. Átvette az irányítást a Vidi, Szabó 19 méteres szabadrúgását kellett védenie Bokrosnak, majd Bognár remek lövését hárította vetődve a vendégek portása. Beszorította ellenfelét a Vidi, a 41. percben Bognár 25 méterről vállalt lövést, a felsőlécen csattant a labda. 

A második félidőre Kozma Réka érkezett centerposztra, s agresszívabbá vált a fehérváriak támadójátéka. Azonban a nagy fölény komoly gólhelyzettel nem párosult. A Kelen játékosainak elfogyott az ereje, azonban hiába értek sorozatban a fehérváriak a vendégkapu elé, hiányoztak a lövések, ha pedig eljutott egy-egy labda a kapuig, rendre Boros-kapushoz érkezett.

A Kelen FC végig védekezve kihúzta kapott gól nélkül, a fővárosiak elvitték a pontokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában