Jégkorong

2022.06.14. 17:40

Újabb egy évig marad Sarauer Fehérváron

A Hydro Fehérvár AV19 kedden nemcsak egyik alapemberének szerződéshosszabbítását jelentette be, hanem arra is fény derült, hogy a gárda mikor játssza az első felkészülési mérkőzését.

Beke Zsombor

Forrás: FMH Archív/Fehér Gábor

Andrew Sarauer 2013 nyarán érkezett Székesfehérvárra, az azóta eltelt időszakban a 2017/2018-as idény kivételével a Fehérvárt erősíti az azóta a magyar válogatottban is szerepet kapó támadó. A 37 éves játékos 387 tétmérkőzésen öltötte magára a Volán mezét, ezeken a találkozókon 311 pontot szerzett. Az előző idényben bár a harmadik sorban vette számításba a szakvezetés a veterán csatárt, ha kellett, az első két egységben is hozta a teljesítményt, az ezüstéremmel véget ért szezonban 57 mérkőzésen 32 pontig jutott. Sarauer egy évvel hosszabbította meg a most lejáró szerződését.
Az ICEHL-ben induló együttessel kapcsolatos hír, hogy megvan az első felkészülési mérkőzésnek az időpontja. Háriék augusztus 19-én Mariborban lépnek jégre a Klagenfurt ellen.
Az is eldőlt, hogy az előzetes hírekkel szinkronban 14 csapatos lesz a mezőny a szeptemberben rajtoló osztrák központú ligában, ugyanis az olasz Asiago teljesítette az ICEHL által elvárt feltéteket, így a Bolzano mellett még egy olaszországi gárda indul majd a pontvadászatban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában