Helyi sport

2022.06.02. 20:43

Parádés tornász-szereplés

Halmozták az érmeket a Dunaújváros KSE tornászai a serdülőknek és ifjúságiaknak kiírt első osztályú országos vidékbajnokságon.

DH

Czifra Lili remekelt

Forrás: DH

Az egyéni összetettben Fehér Lili végzett az élen 44 500 ponttal. Mögötte Szij Emese Ada zárt 42 ezer egységgel. A szerenkénti finálékban ugráson Fehér Lili 12 250 ponttal holtversenyben ezüstérmet szerzett. A DKSE éremhalmozásának ezzel azonban még nem volt vége: felemás korláton Lili első, Emese harmadik pozícióban fejezte be a viadalt. Előbbi tornász talajon is remekelt, itt sem talált legyőzőre. Végezetül gerendán Emese bizonyult a jobbnak, közvetlenül mögötte pedig klubtársa zárt. 

Az eredmények mutatják, a dunaújvárosiak uralták a vidéki serdülőmezőnyt, hiszen a négy szerből hármon a DKSE tornászai zártak az élen, emellett az egyéni összetettben is újvárosi tornász lett a legjobb. 

Czifra Lili remekelt
Forrás: DH

Az ifi képviselői is kitettek magukért. Csapatban a Czifra Bettina Lili, Csíki Zsófia, Benkő Boglárka, Mayer Eszter alkotta kvartett a vidékbajnokság második helyén végzett (94 500 pont). Ez a pontszám a csapatbajnokság első fordulóját követően a harmadik helyre volt elegendő. Az ifiknél egyéni összetettben Czifra Lili remekelt, és megnyerte a kategóriát és az ezzel járó Kanyó Éva Kupát is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában